Feliz Navidad

Nu är det jul igen. Men en bra konstig en! Var hos kusinerna Coti och Fer där vi badade på dan, spelade kort och låg ute och solade. På kvällen blev det extremt myggigt (ett problem som ju ofta uppstår på julafton;P) så vi bytte om till lite tjockare kläder så som shorts och t-shirt.

Sen när halva släkten väl kommit så åt vi grillad gris, och annat smått och gott. Det var verkligen trevligt:)

Som tradition så har de en typ luftballong, med en liten tygbit inuti som man tänder på, och så stiger den upp till himlen som en fin lysboll! Och mig till ära så skickade vi upp ett flertal xD Vid tolvlsaget skålade både på svenska och spanska och sen fylldes luften av fyrverkerier! Det var jättefint men jag failade lite med fotografering, men sånt är livet. Efter det mesta av fyrverkerierna gick vi in och så började julklappsutdelningen:) Efter ytterliggare ett par timmar hos kussarna åkte vi hem och sov.

Den 25, som egentligen är julafton där, så kom mormorn (yaya) till lunch och vi satt och lyssnade på svensk julmusik:( lite ledsamt, men samtidigt väldigt mysigt:)

Igår skulle jag träffa klassen i stan, och det gick väldigt Argentinskt. Alltså kom tre pers, så Ellen och jag hängde med Tito, Exe och Juan resten av dagen, vilket oxå var trevligt! Vi gick till en kyrka, flera..plazas, åt glass och typ så:) Najs! Sen försvann Ellen och Exe på motorcykeln och kom inte tillbaks..mystiskt, dont you agree?;) hahaha nejdå;)

Ikväll kanske vi ska och kolla på Harry Potter igen! Fast vi får väl se hur det blir haha, I mean, dont forget I´m in Argentina;)

Pussar,

totto

 

Familjen min

Fyrverkerier!

Fireworks!!

Min andra familj:)

Juldagen:)

 


Cumpleaños igen:)

Pigg är nog inte rätt ord för mig just nu. Jag halvsover men hade lust och skriva iaf. Jag har en finfinig jättefin födelsedagsfest igår. Åh va glad jag är! Dagen började med att åka och handla och fixa iordning allt, och fortsatte med att jag av någon dum anledning fick för mig att ingen skulle komma. Men de gjorde dem och åt mat och hade det trevligt haha.

Men framför allt hade jag det super. Vi lärde dem spela finns i sjön (vilket min pappa tyckte var otroligt kul!) och tog massa fina bilder xD all in all var det mest bara fantastiskt! De sista som gick gick vid 6 halv 7 på morgonen, vilket innebar att vi inte kom i säng förrän typ halv 8..haha. Sen var vi ju så smarta jag och Ellen att eftersom vi inte ville vända på dygnet så ställer vi klockan på 12.00. Så hej och hå det var bara att gå upp och äta fin frukost (maten från igårxD). Sen dess har jag gjort ingenting och ingenting och suttit vid datorn. Min syster och hennes kompis gjorde en liten bok till mig, tom, där alla som kom skulle skriva något till mig och den blev såå fin!:') ”Recuerdo de mis 17 en Argentina”.

Nu ska jag fixa klart med de sista julklapparna (slå in alltså) och så blir det såååvvvaaa! Och imorgon är det julafton:D vi ska till kussarna på kvällen och sen blir det utgång med folk efter 12:) Sweet! Massa planer för de närmsta dagarna innan vi åker till San Juan för nyår!

Allihopa:D

Med Tito och Exe =D

Ellen, Agustin och jag:)

Gryning:) Underbar kväll!


födelsedag nummer 17

Grattis till mig!

I torsdags var det min 17 födelsedag. Och den konstigaste hittills. De började ganska dåligt och de kom inte in till mig eller nåt. Jag gick upp och skulle äta frukost och de ba: ja, din vanliga frukost ör det bara att du tar. och thats it. jahapp tänkte jag, men jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig heller. Dagen blev tillslut bra iaf, Ellen kom och överraskade mig med muffins och 17 ljus. Sen på kvällen kom oxå Félix och July och firade lite med mig. Jag ska ha min fest den 22, därav bara de tre eftersom de inte kan komma den 22;)
Plus att paketet från mamma och pappa fortfarande inte kommit fram. Fast det känns som att jag blir lagom bortskämd här på andra sidan jorden, mina underbara föräldrar gav mig Spotify Premium i present. (spotify finns typ bara i Europa, så jag har gått 4 månader utan underbar musik)  TACK! Och om igen TACK! ni är verkligen bäst!

Igår sprang jag runt som en galning på stan för att hitta en present till min bror som fyller år idag. Tillslut hittade jag en massagebläckfisk, som han tyckte väldigt mycket om så det var lyckat iaf. Och ett stort fint kort köpte jag oxå;) haha. På kvällen var vi på en asado och kom hem typ hemskt sent, så det blev sova stor del av dagen, men nu vid halv 4 är jag uppe och pigg iaf!
Ikväll blir det ut hoppas jag på avskedsfest för Félix. Men vi får se, vet inte riktigt hur jag ska ta mig in, även om jag har ett år till på nacken måste jag vänta ett år till för att komma in lagligt;) menmen, thats life!

Nej, nu ska jag sätta mig och njuta till tusen av all musik jag kan lyssna på! ÄNTLIGEN:D

Massa pussar och kramar,
totto

Sala<3

Jag saknar Sala. Så otroligt mycket. Jag trodde aldrig det skulle vara så konstigt att inte simma där. Jag tycker så mycket om simning, och att simma och att vara heeelt slut och så fortsätter Andreas/Miche att skrika på en tills man knappt orkar hålla sig flytande. Åh vad jag saknar allt det. Men jag försöker. Det gör jag verkligen. Och jag simmar, fast ag ligger där i vattnet och bara längtar hem till kalla (rena) poolen i Sala. Oxå en sak jag kommit underfund med, de verkar inte städa poolen..iaf inte direkt ofta. Även om man får snö pulad i ansiktet när man är påväg in i varma, eller att nån slänger ner en i simbassängen när man är påväg tillbaka från varma, så är Sala och alla "mina" salabor en stor del av mitt liv. Okej, jag låter helt sentimental, men jag ville bara säga det. Att jag verkligen tycker om er!!!
Pussar, eran västeråsare;)

Äta och träna, bästa kombinationen

Just nyduschad efter morgonträning på gymmet. hu! känner mig otroligt duktig i vilket fall, som gick upp halv 8 imorse för att träna 1h 50 min! Nu blir det lite städning av huset och sen simning i eftermiddag:) go me!
Vad har ni gjort idag?:)
Pussar


Och en bild från en kväll ute med July.

AFS-kväll

Tillbaka från AFS-avslutningen. Det var trevligt!:)  Fast inte så mycket folk. eller jo, det var mycket folk men bara 4 studenter. menmen, så kan det gå! vi pratade och gjorde en AFS-skylt med händerna, målade menar jag. Sen delade de ut årets volontär och några andra diplom. har ingen koll på vad det var. wellwell. nu ska jag gå och lägga mig, lika bra med en tidig kväll ikväll!

Gonatt, pusshej!

Sommar <3

Hallo.
Har just gått upp efter en jobbigt varm natt, så kan det gå när man glömmer sätta på fläkten innan man går och lägger sig. phew! men nu sitter jag i airconditionerat rum med gossip girl, lite varmt att vara ute...inte jättevarmt, bara 30 grader men iaf.
Igår gjorde jag mitt sista prov, i Engelska, det var inte direkt svårt, så vi får se hur det går!:)
Ikväll ska vi till en AFS-avslutning på året. Äta middag och prata...eller så! Det blir trevligt. OCH NU ÄR DET SOMMARLOV PÅ RIKTGIT! (om jag nu inte får mindre är 48% på engelskan och måste göra om..men av någon anledning tror jag inte det;D)
Det är lite tråkigt nu, alla har massa omprov att göra så de är i skolan hela dagarna och hela tiden. Men bara denna veckan sen är det sluuut! och snart är det min födelsedag! I värmen, för en gångs skull.
Nu ska jag hjälpa min lillasyster plugga inför nästa år.
Pussar!:D

Armando el arbolito

fullt upp med att klä julgranen! det gör de varje år den 8. det är jättefint! bilder kommer förhoppningsvis senare.
Nu ska jag ner och fortsätta och sen äta luuunch! Och så hem till Juli och hjälpa henne med engelskan, som jag oxå måste plugga...hahaha har ju ett engelskprov på fredag! något borde jag ju plugga;)

Ha det bäst, ingen protest! (ja, jag är töntig)

puss!

Dream on...

wihoo:)
Jag drömde på spaska för första gången inatt! hahah och jag fattade det inte förräns nu. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHH JAG ÄR GLAAAD!!!! HAHAAH det roliga är att jag drömde om andra avenyn, vilket är på svenska, men ändå så var drömmen delvis på spanska. vet inte om hela eller bara delar var det. Men det var iaf på spanska!!!;)

Imorse var jag och tränade, och nu ska jag snart till simhallen. Najs! Sen blir det kanske till Buen Pastor ovh kolla på nåt..fattade inte riktigt vad det var, med Rita.

Pussar!!