Argentinas version av Vasaparken...

Denna vecka har gått fort. I onsdags så köpte jag en ny bikinii:D wiho. den var finelin, men lite dyr..men sånt får
man ta. På kvällen åkte jag hem till Gaby och fikade, spelade kort, pratade om allt vilket kändes ganska skönt, att få ur sig allt. Så sen kändes det lite bättre.
Sen på torsdagen träffade jag Ari i stan och vi gick hem till Vio och fikade typ haha. Sjukt fin lägenhet har hon, ska visa er bilder från fönstret nån dag, när jag har fotat haha.

Ifredags pratade jag med min älskade tvilling! åh, det var så längesedan. I miss you<3<3 haha vi satt och pratade i 3 timmar, tror inte riktigt familjen gillade det, men de hade inte så mycket att säga till om...:P

i lördags var jag på Argentinas version av vasaparken (buen pastor)/patio olmos med några från klassen, åt glass och så:) sen sa familjen min till mig att jag skulle komma hem tidigt, så det gör jag, men så när jag sitter på bussen så säger de att de är hos nån släkting, så jag fick vara hemma själv ett par timmar, med rocky så klart ;) men det var trevligt, fick tid till att prata med min underbara syster Jenny en stund<3

Igår började jag träna igen, skönt! Men, såklart, så blir jag dålig idag, så jag inte kunde träna -.- im sick of being sick. bläh. så idag har jag legat i sängen och kollat på film, tv-serier, you name it. huusch, men kunde iaf äta lite ris nu på kvällen, hoppas det går bra...:)

OOkej, nu ska jag sova, eller typ...kolla på Buffy.

Pussar
totto

De vuelta en Córdoba!

Hemma igen efter en låång resa till San Juan. Därav inga uppdateringar...det var lite tråkigt, hade inget att göra, men som tur var började jag prata med en voluntär från Córdoba som bor i san Juan, så jag träffa henne två gånger..
Firade nyår där, bilder finns på Facebook (Linnea: I give you both, ett inlägg och bilder mihhi. Obvio que puedo enseñarte algo cuando vuelvo!! Como que no?;) Debemos hablar pronto. Te quiero y te extraño! pussar)
Sen gjorde jag inte så mycket mer, eller vi firade reyes också. Det är den 6 januari när de tre vise männen kom med gåvor, så man ställer skorna nån stans typ i hallen så finns det gåvor på dem när man vaknar;) allt för presenter!

Tillsammans med Tia Ale och Tio Felix åkte vi till Mendoza en dag. Det var fint, men vi hann typ inte göra nåt så det var lite tråkigt. Men nu har jag iaf varit där, haha;) What else gjorde vi...inte så mycket. Gick på bio med mina syskon och såg den nya Narnia, på spanska;) det bästa var att det tills Vale frågade mig och jag förstod, tänkte jag inte ens på att de pratade spanska. (Förutom att man störde sig på att deras munnar inte rörde sig med orden...dubbat är ju inte bäst..haha)
Iaf...sen tror jag inte jag gjorde så mycket mer. Gjorde armband, åkte till poolen, lyssna på MASSA musik, och dricka te, när det blev kallt. Fast det kändes lite tokigt. Te dricker man hemma i Sverige i kylan, inte mitt i sommaren i San Juan när det "bara" är 25 grader;)

Oukej...idag gick jag upp tidigt och åkte till stan, och hämtade ut min nya hårddisk, då den förra var trasig. Efter en massamassa tjafsande innan jul, så sa hon nu att det hade varit fel på produkten innan, och att det inte var jag. (Nej, det var inte jag) Och så blev jag kär i en bikini, den var lite dyr men jag tror att jag ska köpa den ändå, it was really very pretty! Sen när jag kom hem diskuterade jag lite med "pappa" som vanligt, vet inte ens vad det var vi pratade om, men det är bra, tror jag haha. Sen åkte vi till posten och hämtade paket från Sverige! wiho! mina födelsedagspresenter, som kom fram lite sent, av nån anledning...Underbart! Svensk choklad och bilar, bok och yatzyyy :D:D TACK MAMMA OCH PAPPA! och mormor, ni kan väl hälsa?

Anyway..imorgon blir det stan igen med lillasyster, sen på eftermiddagen ska jag till Gaby!

Pussar,
totto

2011

2011. Lite svårt att förstå att det redan är 2011 och att redan 4,5 månader har gått! Firade jul i förra veckan med mina kusiner i Córdoba, det var extremt konstigt men trevligt!

Igår firade vi nyår, här i San Juan med Vivianas familj. Med kussarna på hennes sida och alla mostrar och morbröder. Kom just och tänka på att mostrar på spanska betyder visa. blev lite förvirrad en sekund. haha, skumt, verkligen. Det var trevligt, med massa folk. Ringde hem till Sverige och till Egypten, skönt att prata lite med hemma med! och jag pratade med Hanna:D<3
Mamma och pappa, hör av er på en gång när ni ser detta, okej? skicka ett sms eller vad som helst, vill bara veta att ni är okej. Såg hemska nyheter från Egypten på aftonbladet! Messa mig!

Nu sitter jag hos en av mina mostrars och morbröders hus, det enda med wifi tror jag. Familjen min sitte roch spelar "Finns i sjön" som Rafael älskar. haha. Musiken påslagen och allt känns rätt bra, förutom att det är rätt tråkigt här.

aja, socialisera var det ja!

Vad gjorde ni på nyår?

Pussar
totto

RSS 2.0