1-veckas jubileium:D

Hej!
Idag var det mitt 1-vecka-med-familjen jubileium och det uppmarksammades av familjen, som tyckte det var jattekul:)  Gjorde inte sa mycket, typ sov, och sen kom Gaby hit vid 1 for att ata lunch med oss. Det var skont att for ett tag ha nan som kan oversatta at en nar man verkligen inte forstor.

I fredags var Rafaels kompis har pa besok, han ar fran Norge! Sa det kanns som om jag blivit bortskamd med svenska den har helgen. Men det blir det andring pa imorgon, da skolan kommer igang igen. Har idrott, och da man kan valja kanns simning som det basta, sa far jag lite extra traningstid!:) Miche, jag har inte tranat den har vckan sa jag har inte kunnat ta tider.

Hinner inte skriva mer for Rafael behover datorn.


Bild fran ett kopcentrum vi var pa igar, helt galetstort, och vi akte dit vid 10 pa kvallen haha.



Jag, Vale och deras Moster och Morbror, Felix och Alejandra. De har varit pa besok i ett par dagar, men aker hem ikvall tror jag!

Vi hors en annan dag!

Puss,
Victoria

SMS till mig :D

Mamma: Glömde fråga om du fått reda på något mer om dina simträningsmöjligheter?

Jag ska i borjan trana i skolan, men det blir pa mandag. efter skolan. jag vet inte om jag har non tranare eller inte. 
Och pappa, eleverna strejkar inte, de ar en vaning over och har lektion tropr jag hahaha:)


FORRESTEN!!!
Om ni saknar mig valdigt mycket, alla som laser, sa kan ni ga in po www.claro.com.ar och scrolla ner en bit, dar ni kan skicka ett sms till min moobil helt gratis:) numret ar 3513097462. jag kan inte svara, men om ni vill nogot eller sa, sa skicka ett sms, sa skickar jag ett mail sa fort jag kan:) hihih

Pussokram,
Victoria

I vecka hemifran:)

¡Hola!
Nu har jag varit borta hemifran i 1 vecka, och allt ar bra:) Vi var pa lagret i BA i tva dagar och sen akte vi nattbuss till Cordoba. Den var sjukt lyxig!! Man fallde ner satena och de blev nastan som sangar, mycket bekvamare an pa flygplan. Den forsta dagen fortsod jag nastanm ingenting, men redan nu, efter 4 dagar, forstor jag myycket mer!:) fast det ar svart att prata:)
I tisdags var jag med Viviana (mamá) till henne skola for dova. forstor inte hur lararna orkar, de skrikere hela tiden. Traffade 2 tjejer som verkade snalla, fast jag vet inte riktigt vad de saxD Sen pa kvallen var jag po Facu och Vales engelsklektion, vilket var skrammande, eftersom lararen typ inte p`ratade engelska...

Igar var min forsta dag i skoan. Valdigt nervost, men det gick bra och nu har jag lite nya vanner:) Men det ar annorlunda. Alla typ skriekr i klassrummet, det ar aaaldirg tyst, men det ar nog bra andaxD och lararna strejkar, sa iag och imorgon ar det ingen skola. hahaha dn borjar pa mondag.
Jag maste lasa alla amnena som e laser, men bara klara av 5, sa om tva veckor maste jhag valja vilka:) jag gar i 5 aret i segundaria, motsvarande ettan i sverige. skulle ha gatt tvan men det fanns inte plats for mig och ellen, en tjej fran norge som gar pa samma skola:) de ar 94:or, men det gor inte s mycket. har redan fatt en inbjudan att folja med dem ut, sa kanske om nan vecka att jag gor deetxD kanns lite konstigt, de gar ut vid tolv pa natten och kommerhem typ 6 pa morgonen hehe:)

Men nu maste jag nog sluta, ska forsoka skriva snart igen!:)
Och va kul alla som kommenterat...men jag vet inte hur man svarar hahhaxD

Har kommer det lite bilder!
                                       Lararna po Vivianas skola:)


Aldre elever:D



Tva tjejer som gick pa skolan:D


Jag, Forsta dagen i min nya skola:D

Massa pussar och kramar,
 Victoria


Äntligen här!

Tjolahej!
Nu har jag varit här i lite mer än ettt dygn. Efter att ha suttit på flyg från Arlanda  till Paris, väntat på nästa i Paris i 6 timmar och sedan flugit 14h så var jag ganska trött när vi kom fram till Buenos Aires på fredagsmorgonen. Men inte fick vi gå och lägga oss, vi var i full gång hela dan trots att många halvsov. Vi hade diskussioner om regler och annat viktigt, och sen på kvällen fick vi göra en talangshow. Varje land skulle presentera något, så vi dansade runt en midsommarstång (som bestod av Alex på en stolxD) med Norge.
Det var skönt när vi äntligen kunde få gå och lägga oss!
Vi är sjukt många här, kanske uppåt 100 stycken, men som tur är behöver vi inte lära oss namnen på flera än dom som är i ens egen grupp. det är massor med trevliga människor och jag har pratat mycket med en tjej från USA, Taylor, och en kille från Australien, Jeremy. Det är typ som ett två dagars CISV-läger, men de har usla Energizers måste jag säga. Fast vi körde Pony-song med alla igår, blev extremt kaosartat!

Nu är det lördag morgon här och snart är det frukost. Vi har aktiviteter mest hela dagen, sen går bussen som jag ska åka med klockan 20.40 ikväll! Kul å va här, men nu vill jag helst bara träffa min familj!:D
Vädret är helt knäppt, jättekallt i luften men solen steker, man blir sådär lagom mysigt förvirrad. Men det är skönt, för att vara vinter iaf! Svenskarna är helt okej, var väldigt skönt att ha några med sig på resan. Och tur också, för min väska har gått upp så det går typ inte att rulla den, och jag är inte riktigt så stark att jag kan lyfta 30 kg ;)

Nej, nu ska jag sova en kvart tills frukosten börjar, vi hörsom några dagar!

Pussokram,
totto

Wiho!

Igår var Inger här och hjälpte oss ringa till Argentina. det tog en massa tid att lista ut vilka siffror man faktiskt skulle använda, men till sist lyckades vi!
Det kändes både bra och dåligt att prata med "mamma" eftersom hon lät jättesnäll, men jag förstod INGENTING av vad hon sa :)
men det löser sig nog efter ett par månader i Argentina.
Nu är det mindre än en vecka kvar. Helt galet!:S läskigt, men jag tror det kommer bli awesome, iaf om jag har nåt att säga till om!
Snart kommer mina salabor för avskedssak nu igen:) men de är najs, jag kommer sakna de!
Puss på rumpan
Dottern Valentina, sonen Facundo, pappa Rafael och bakom kameran är nog mamma Viviana!:)
Igår var Inger här och hjälpte oss ringa till Argentina. det tog en massa tid att lista ut vilka siffror man faktiskt skulle använda, men till sist lyckades vi!
Det kändes både bra och dåligt att prata med "mamma" eftersom hon lät jättesnäll, men jag förstod INGENTING av vad hon sa :)
men det löser sig nog efter ett par månader i Argentina.
Nu är det mindre än en vecka kvar. Helt galet!:S läskigt, men jag tror det kommer bli awesome, iaf om jag har nåt att säga till om!
Snart kommer mina salabor för avskedssak nu igen:) men de är najs, jag kommer sakna de!
Puss på rumpan!

Packning: CHECK!

Hej!
Nu har jag äntligen kommit mig för att starta en blogg!
Mest för att skriva om mitt kommande liv i Argentina, så får vi se om jag vill ha kvar den sen.

Min resa har redan börjat känns det som. I fredags hade jag mitt farewellparty med mina närmaste vänner och nu är det inte långt kvar. Mitt farewellparty var helt awesome, och jag tackar alla som ville komma, det var underbart att ha er samlade hos mig en sista gång inan jag kommer hem:) Kommer sakna er sjukt mycket, men vi ses ju igen om ett år!

Idag så har jag packat klart det mesta, men lite omorganisation blir det nog ju närmare resan kommer. Den 19 bär det av! Jätteskönt att väskan är okej nu, den har vägt alldeles för mycket innan.

Jag är inte alls bra på att blogga, men jag ska göra mitt bästa.

Puss,
totto

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0