Sjuk...

jättekul, jag blev sjuk, och fort gick det..aja, förhoppningsvis så går det över lika fort det med..Det dumma är att jag egentligen mår ganska okej nu när jg har tablett i kroppen, och då blir det jättetråkigt att bara ligga här efter ett tag...
Men som tur är har jag en underbar pojkvän som jag stal all musik från, all fin argentinsk musik som man kan lyssna hur mycket som helst på...
Jaha...och nu då...det har nog inte hänt så mycket sen sist jag skrev..jag var inbjuden till Exes familjelunch i söndags, och jag tog mig t.o.m dit helt själv, Im soo good. Men det gick bra, kom hem typ..vid 9 halv 10 och min familj ba jaha, bjöd de in dig till middag oxå eller? men de skämtade alltså..haha
Jaa...åh jag fick ett sånt fint brev idag...men jag tänker inte säga mer. Jag älskar min klass, de är de finaste som finns och jag är så glad att jag kom hit. Åh. Kärlek på dem ahaha.
Okej. Nu har jag nog inga mer nyheter, plus att detta knappt heller är det..okej, nog med flumm,
pussar totto

Las cataratas del Iguazu

Tjena!
Nu var det ett tag sen igen..och mycket har hänt. Jag var i norra argentina förra veckan, och det var helt underbart! först åkte vi till Salta, en jättefin men liten stad, där vi kollade på fina saker och gick nerför ett extremt högt berg..det var sjukt jobbigt, alla var helt skakis i bena efter det..:)
Sen åkte vi till jujuy och det var så fint!! berg med massa olika färger och så var vi uppe i en stad som låg 3000 km över havet, så det var svårt att andas lite så...och så berättade dem att Argentinas nationella fotbollslag hade åkt dit, och de hade slagit dem i fotboll för att fotbollskillarna inte var vana vid höjden haha.
Och sen. LAS CATARATAS DE IGUAZU. ni förstår inte hur vackert det är. så underbart, fantastiskt vackerty så man blir heeelt mållös. Canadas Niagara falls har ingen chans mot dessa fallen. Åh. Jag är så kär så ni förstår inte. Så fint. Och på tal om att tycka om saker, så tänkte jag meddela er om att jag typ har hittat en väldigt fin pojke här haha..vi kan lämna det där så länge, det kanske kommer mer information senare..:)
Nu är Jenny här (min älskade storasyster) och vi har det mysigt. Vi har varit på skolan och lärt känna mina vänner, och på la feria och åkt en city tour, kollat på solsidan en massa och haft det väldigt trevligt, var en sväng på en "rockkonsert" på skolan, och allmänt bäst är vi...!! Yay. Vädigt roligt, var enda gång vi säger att vi är systrar är det ingen som tror oss...de ba, a jo tjena kul skämt...hahaha. Men sånt är livet.
Bilder från resan till Peru, Buenos Aires och Norr Argentina finns uppe på facebook...ja, jag är lat och tänker inte kägga upp nåt här. tror jag. vi får väl se.
Imorgon så är det Argentinas nationaldag, så det är flaggor ÖVERALLT i hela stan, räknade idag och fick det till 212 bara i centrum...haha. Älskart. Älskar Argentina. Vill inte riktigt åka hem, men det är fortfarande 2 månader kvar ungefär. Så det blir som det blir. Det är inte sista gången jag åker hit iaf. Min nya favoritstad. Cordoba te quiero tanto. Och spanskan går bra...haha. Äsch nu får det väl räcka..
Pusssar, totto

Hello world!!

Okej. Det var ett tag sen. Jättetag sen, om jag ska vara ärlig. och jag tänker inte skriva om allt som har hänt, bara lite...
Mamma och pappa (svenska alltså) var här! Vi var och hälsade på min älskade syster i Peru och sen så var vi även i Buenos Aires. Det var supermysigt och allt!
Och nej, jag tänker inte skriva mer om det. det var underbart, helt enkelt.
Idag så hade vi prov på morgonen, som nog gick ganska bra, fast jag gjorde inte så mycket mer än att använda likki när det behövdes och hålla upp ett papper...haha. Sen efter skolan så gick jag till la costanera med Ari och Vio och Exe, det var trevligt och vi blev kvar typ alldeles för länge. Men jag älskar verkligen la costanera. ett utav de ställena jag kommer sakna mest av alla. så fint, med massa gräs och en liten flod, typ. Och så skönt. Man kan bara slänga sig ner och så bara "råkar" man bli kvar i timmar, typ tills man måste springa hem.
Sen simmade jag och tänkte lyssna på en föreläsning utav några personer som satt i fängelse under militärstyret, men så blev det inte, jag åkte hem och packade för jag ska åka norrut imorgon med AFS!!!
Till Salta Jujuy och Iguazu! en vecka, eller nån dag lite till, blir jag borta:) ååh va kul det ska bli! tror inte jag känner nån som ska med, men det betyder massa nytt folk och nya vänner:) Sweeet!
Okej. Imorgon fortsätter provet som började idag, och sen så händer det inte så mycket mer förrän på kvällen, då jag åker till Resistencia där bussen på lördagkvällen utgår ifrån.
So, solong, suckers! Im off to see Argentina!!
Puss, totto

RSS 2.0