Finally updating

Heeej!
Dålig, som vanligt, på att uppdatera, men ni får se det som att jag har det jättebra här! För det har jag verkligen. Och imorgon ska jag börja gymma oxå, så jag håller igång med mer än simningen.
Hmm...ja, vad har hänt. Jag har gjort alla prov förutom engelskan och fått mina betyg, och jag behöver inte göra om något heller! Yeah!
SCHOOLS OUT FOR SUMMER!! Ingen mer skola förrän i mars (om jag nu inte skulle faila provet i engelska förstås.(=)
Förra veckan...helgen var jag på ett AFS-läger och sen gjorde jag prov hela veckan (hela tre stycken) och sen...i fredags var jag på ritas födelsedagsfest. Det var lite tråkigt, typ inga folk där, men iaf! Sen sov jag hos henne efterråt. På lördagen gjorde vi typ inget hela dagen, sen på eftermiddagen gjorde vi Empanadas och på kvällen åkte vi och kollade på fotboll med Felix, Mariano och Facu(från min och Ritas klasser)! Riktig fotboll liksom, Talleres (Córdoba) mot Estudiantes (Salta). Det var läskigt men coolt! Och Talleres vann med 5-1!!!:D Yeah! Here we goooo! 5! de gjorde 5 mål! haha det var ascoolt!

Sen åkte jag hem till Felix och bytte om och kollade på TV innan min familj kom och hämtade mig. Trevlig dag!:)
Söndags...typ inte mycket..jag kan inte minnas att jag gjorde nåt speciellt...städade lite i mitt rum...och typ sånt. tror jag...
Och idag då..Jag åkte till skolan för att få reda på mina betyg, och det gick förhållandevis bra:) Sen åkte jag till stan där jag träffade två svenskar!
Var inne i en butik och skulle prova en kjol, så hör jag plötsligt svenska utanför! Och sticker ut huvudet som en annan idiot och ba ; är ni från sverige? haha. de var från uppsala och sundsvall. lite kul å träffa på svenskar! kändes lite konstigt att prata svenska efter all spanska. Det är en helt annan sak att skriva, eller prata med Ellen t.ex, hon låtsas ju bara att hon pratar svenska, det är ju liksom norska...hahahaa. Smask på dig.

På kvällen så åkte vi och lämnade av Rocky (hunden) hos sin flickvän. Det var seriöst det skummaste jag varit med om, så mycket som han försökte sätta på sin flickvän! Som tur var var vi bara där en stund ;)

Sen gick jag och kollade priserna på ett gym i närheten, så dit ska jag börja gå imorgon! klockan 8, när de öppnar, är planen;)

Nu ska jag gå och lägga mig, jag ska försöka uppdatera med lite bilder och så imorgon..eller nej, en annan dag;) imorgon ska jag på stan hade jag tänkt.

Vi hörs!!!
Massa pussar och kramar och smask,
your one and only, totto

Bs.As.

Har ingen tid alls att skriva. Tankte bara saga att jag ar i Buenos Aries och lever livet! haha not. men det ar kul! Var pa stranden idag! Sweet! Fast blaste massa!
Tjolahopp, nu har jag bara 3 minuter kvar. tralala. I helgen ska jag pa AFS lager, direkt narjag kommer hem harifran;)
Nu  maste jag ga, s jag hinner skicka. sakriver mer nar jag kommer hem. eller sa!

Puss!!!

1 November 2010

Holaaa!:)

Jag måste börja med att säga att jag älskade pappas Och Ingers kommentarer på förra inlägget. Jag håller nästan med dig där pappa, det är ju jätteskönt att sova!

Men Inger, om jag menar dom då? typ, los amo a ellos? som att jag vill säga jag älskar mina dem (min klass) eller hur blir det?
Och jag lovar att jag aldrig ska sova på dina lektioner, om jag nu inte skulle vara hemma och sjuk ;)  nej, när jag kommer hem ska jag prata heeeela spansk-lektionerna så at tjag inte glömmer nån spanska, och tillslut så sitter den fast för alltid! Och jag och Ellen har redan gjort planer att när vi kommer hem är det bara spanska som gäller, för annars kanske man inte kommer ihåg allt. plus att det är praktiskt, för ingen förstår en då ;)

vet inte riktigt vad jag gjorde i veckan..minns knappt. hmm. i helgen var jag med Ellen (utbytestudenten från Norge) och på söndagen hade vi en asado  men några av rafaels kompisar i Alta Gracia. Det var trevligt! Fast vi kom hem seent, och då var jag trött :( myyyycket trött;)

Ingen aning om vad det blir till helgen, det är ju långt kvar dit än. Nån pratade om nån födelsedag. Och så var det nån annan som pratade om...något annat, jag minns inte ;)

Och, så träffade jag en ny vän idag, som jag trodde var en sådär 22 eller så och jobbade som simtränare, men nejdå, han var typ 15 och gick på skolan..haha. Minns tyvärr inte vad han hette, men han var trevlig iaf! Plus att det alltid är trevligt med nytt folk. (vet inte ens varför jag berättar det här, men av nån anledning kändes det viktigt. jag tror jag är trött. igen.)

rolig dag idag iaf. skulle fråga ari (en tjej i min klass) om "andate a la mierda" var mycket dåligt eller bara dåligt. (det betyder typ dra åt helvet, skulle jag tro att man skulle säga på svenska)  men så trodde hon att jag faktiskt sa det åt henne haha. Lite skojjigt. sen mobbade hon mig för det heeela dagen ;) men det gööör inget, för de är så bra ändå haha;)

nu borde jag nog sova. eller jag menar äta, och sen sova!
jaaaaaaaa! vi ska äta pasta!!!!!

un har jag verkligeninte tid att skriva mer, pastaan väntar!

Pussa roch kramar
totto

RSS 2.0