Hej Sverige

Hej!!
Nu har jag inte skrivit pa extremt lange. Daligt, plus att jag inte har sa mycket tid och inga bra bokstaver sa jag ska bara skriva en liten bit.
Jag sitter hemma hos Juan med honom, Exe och Tito, och gor ingenting som vanligt ;) haha. men juan spelar gittar och exe forsoker lasa det jag skriver, men det gar inte sa bra haha.
Nej men okej.
Sa vad har jag gjort...jag har antligen borjat skolan igen, men redan sa ar det strejk! SUCK. jag vill inte mer. men i vilket fall sa har jag mina fiina vanner som jag umgas med. :D
forra helgen var det langhgelg sa jag var ute tre ganger pa tre olika stallen haha. men det var kul! och igar sa var typ massa chill, var med en kompisd vid la costanera heeela eftermiddagen. hans bror trodde att vi var tillsammans tror jag, delvis for att den idioten sa "kom inte och stör oss" visserligen pa skamt, men iaf.  herregud. saa inte nodvandigt. hahha. men det ar trevligt att hitta bra vanner här!:)
Idag regner det som bara den. Nar vi akte hem till Juan sa regnade massor. sa vi blev typ helt genomblota. men han korde lugnt sa det gick fint.
AAAAh vet ni!! Jagf har träffat en kille fran Brasilien, som ar med i CISV!!!!! det var typ sjukt kul, han ba jag bor nara sao paulo, och sa sa jag att jag skulle nara dar, till araraquara, , han ba: men det ar ju min stad!! jag ba cooolt och sa fragade han varfor, ja ba jag ska dit som JC, han ba vaaa!!???!! ar du med i CISV? opoh fett coolt. mihhi.
och vi gjorde en ascool grej for EARTH HOUR, gick runt till 64 klasser, alla 2000 eleverna i skolan, och informerade om det, och det var typ fett najs, och sen sa skrev vi ut affischer som vi hangde upp pa massa fina stallen i skolan!
ALLA LAR JU SLACKA SINA LYSEN PA LORDAG KLOCKAN 20.30-21.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okej. Nu vill de ha datorn typ. Men nu fick ni en liten uppdatering. Keep up the good work! I love you to pieces.
Pussar, totto

RSS 2.0